Asiakasarviot: Karma ja Kohtalosi 2 - Näin työstät omaa karmaasi! Etäkurssi


Onko sinulla jo kokemuksia tästä tuotteesta?

Haluamme kuulla mielipiteesi! Kerro kokemuksistasi muille asiakkaille ja arvioi tämä tuote.
Nimi
Julkisesti näkyvissä
 
Sähköposti *
Ei julkaista

Pisteet *
Anna pisteitä.
 
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
 
Kokemuksesi tästä tuotteesta
 
Miten tarkan arvion kirjoitit?

Tärkeitä tietoja
Arviosi julkaistaan vain täällä, ja se auttaa meitä parantamaan myymiemme tuotteiden laatua.
Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista mitään kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen mielipiteiden kopiointi on laitonta. Pidätämme oikeuden olla julkaisematta arvioita. Sinulla on oikeus tarkastella ja korjata itseäsi koskevia tietoja ja kieltää niiden käsittely. Huomaa tietomme kohdassa Tietosuojakäytäntö.
* Pakolliset kentät
Arvioiden lukumäärä: 10
Arvioiden keskiarvo: 4,7
mahtavaa luettavaa!
käyttäjältä Terttu Nurminen päiväys: 16.11.2019
Tuli tunne, että näinhän se on!
Selkeä kirjallinen materiaali, johon on hyvä palata.
käyttäjältä Kurssilainen päiväys: 6.10.2019
Kurssilla tuli uutta asiaa, mitä ei osannut odottaakaan. Aika näyttää kuinka kurssin harjoitukset tulevat vaikuttamaan elämääni. Kiitos näistä kirjaĺlisista materiaaleista.
Tärkeää tietoa, vaatii sulattelua ja ajan kanssa lukemista
käyttäjältä Eeva Määttä päiväys: 27.2.2019
Etäkirja on hyvä kun siihen voi palata helposti. On helpompaa hyväksyä vaikeitakin asioita, kun on tietoinen karmanlaista. Palaamalla uudelleen kirjan pariin, voi vanha asia avautua ihan uudella tavalla. Kirja on aina vähän kesken.
syvensi Karma 1-etäkurssia, sopivan mittainen ja uusia työkaluja karmallisten lähisuhteiden hoitoon
käyttäjältä Anonyymi päiväys: 8.4.2018
mielenkiintoinen, välillä vaikeaa,puhdistava
käyttäjältä Anonyymi päiväys: 26.2.2018
On ollut todella mielenkiintoista ja keventävää koko kurssimatkan ajan. Välil vaikeaa saada keskittyminen asiaan kohdalleen.Huomaan itsessäni ihanaa rauhoittumista ja keveyttä. Olen tarmokas ja iloinen. Nauru on paljon mieheni keralla ja keveyttä ilmassa. Kurssi on loppusuoralla...Rakastan kursseja, joita voin käydä läpi omassa tahdissa, omissa oloissani. Kiitos.
Erittäin hyvä tietopaketti!
käyttäjältä Anonyymi päiväys: 22.2.2018
Vaikka olen nuo kurssit käynyt livenä, niin siitäkin huolimatta sain paljon, koska asiat on niin selkeästi kerrottu ja huomasin että livekurssilla on mennyt ohi monta asiaa, koska kaikkea pysty välttämättä kerralla sisäistämään niin että ne myöskin muistaisi. Tästä tietopaketista on erittäin suuri hyöty! Kiitos, kiitos, kiitos! Kaikkea hyvää sinne! <3
Arvokasta tietoa karma-asioista.
käyttäjältä Anonyymi päiväys: 20.2.2018
Erittäin selkeästi kerrottu, arvokas jatko Karma 1 kurssille. Olen kiitollinen, että sain tilaisuuden tämän kurssin myötä syventyä karma-asioihin. Kokea sitä vapauttavaa ja onnen tunnetta mitä sitä kautta tuli jokapäiväiseen elämääni. Kiitos.
Olen vasta alkamassa, mutta olen jo nyt ihastunut
käyttäjältä Pirkko Rautio päiväys: 20.2.2018
Olen vasta lukenut materiaalin läpi, en ole alkanut opiskella tosissani, mutta sisältö on innostava, käytännönläheinen ja huikean voimaannuttava.
Lukiessani innostuin myös kertaamaan etäperuskurssia ja -jatkokurssia, joiden sisältö avautui uudella tavalla. Karma 1 on edelleen työn alla, mutta Karma 2 kutsuu jo vahvasti. Kiitos näistä etäkursseista!
"Painon kevennys"
käyttäjältä Karmattomuus tavoitteena päiväys: 23.1.2018
Minulla oli oletus, että en paljoa hyötyisi Karma II:sta, koska olen jo käynyt Karma I-kurssin. Oletus oli täysin väärä. Osin oli vanhan kertausta ja tuttua tietoa, mutta tosi paljon uusia vinkkejä, mm kuinka kuitata lähisukulaisten (myös kuolleiden) kanssa saatua karmavelkaa pois. Itsellä on iso suku, niin töitä riitti jo siinä. Tärkeä oli saada apua astraalisten haltijoiden luomiseen ja uskallusta käyttää tätä menetelmää.
Tiina osaa niin kauniisti kehua ja kannustaa, että välillä aivan herkistyi siitä ja myös kaikesta siitä, mihin sai tietoa ja opastusta. Koska kurssin ajaksi oli välitetty henkisiä lisävoimia, niin kurssi ei tuntunut raskaalta. Päin vastoin olo helpottui.
Minulle tämä oli kertaus opintojen" Äiti"
käyttäjältä Anonyymi päiväys: 20.12.2017
Tämä tuote on tosi tärkeä sellaiselle joka on vähemmän käynyt kurssia ja haluaa omassa rauhassa lukea ja edetä eteenpäin omassa elämässsä.

Kaikki saapuvat arviot ovat kaupan todellisten kävijöiden / verkkokaupan asiakkaiden lähettämiä, ja operaattori tarkistaa niiden sisällön silmämääräisesti.