Toimitus- ja ilmoittautumisehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Tällä sivulla (ja siinä viitatuilla muilla sivuilla) ovat ehdot joilla toimitamme sinulle tuotteita (Tuotteet) sekä otamme vastaan kurssi ilmoittautumisia (Kurssit) jotka ovat esillä verkkokaupassamme (Kauppa) verkko-osoitteessa  www.goodset.fi. Pyydämme että luet nämä toimitusehdot huolellisesti ennen kuin tilaat Tuotteita tai ilmoittaudut Kurssille Kaupasta. Tilaamalla/ilmoittautumalla Tuotteita/Kurssille hyväksyt nämä ehdot. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja et voi saattaa loppuun tilaustasi/ilmoittautumistasi. 

***

Tietoja meistä

www.goodset.fi on Internetsivusto jota hallinnoi Goodset Oy (me). Y-tunnuksemme on 2057302-5 ja postiosoitteemme Kotojärvenmäki 3, 07150 Laukkoski

***

Palvelun saatavuus

Kauppamme on tarkoitettu yli 18-vuotiaille asiakkaille.

***

Asiakkaan kelpoisuus

Tilaamalla/ilmoittautumalla Tuotteita/Kurssille kaupasta vahvistat että olet täysi-ikäinen tai sinulla on vanhempiesi lupa. 

***

Sopimuksen syntyminen

Sopimus syntyy kun vahvistat tilauksesi Kaupassa, hyväksyt nämä ehdot ja suoritat maksun jollain hyväksymällämme tavalla (Maksutavat). 

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen jos Tuotteen hinta Kaupassa oli ilmeisen virheellinen tai Tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla. 

Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, palautamme viipymättä kauppahinnan. 

***

Kurssille ilmoittautumisen ehdot

Sinun täytyy olla täysi-ikäinen, jotta voit osallistua kursseillemme.

Mikäli kurssinvetäjä on estynyt saapumaan kurssipaikalle ja kurssia ei voida pitää luennoitsijalle tulleen yllättävän esteen, sairastumisen tai muun syyn takia, mukaan lukien ns. Force Major-tilanteet, kurssinjärjestäjä tiedottaa kurssille ilmoittautuneille uuden korvaavan kurssiajankohdan ja paikan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi kurssille ilmoittautuneelle, on hänellä yksi vuosi aikaa  - peruuntuneesta kurssipäivästä lukien -  osallistua kurssinvetäjän jollekin muulle vastaavanpituiselle kurssille. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kurssimaksu katsotaan menetetyksi. 

Jokainen kurssille ilmoittautunut on itse vastuussa varatuista hotellihuoneista ja/tai ruokailuista.

Mikäli etukäteen tilattuja ruokailuja/hotellihuoneita ei lunasteta, on meillä oikeus laskuttaa ne jälkikäteen.

 

Kursseilla jaettavat materiaalit ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön.

Niiden jako, kopiointi tai levittäminen on kaikilla tavoin  ehdottamasti kielletty.

 

Mikäli kurssinjärjestäjä on evännyt sinulta pääsyn kursseillemme aiemmin emme hyvitä menetettyä kurssimaksua.

***

 

KURSSI-ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN/Peruutus ja vaihtoturva


Vaihtoehto 1: Olet ostanut Peruutus- ja vaihtoturvaan oikeuttavan kurssin


Mikäli kurssille ilmoittautunut on estynyt saapumaan kurssille ja hän on valinnut kurssia
ostaessaan Peruutus- ja vaihtoturvan kurssiinsa, on hän oikeutettu käyttämään kyseisen
kurssimaksun, yhden vuoden aikana ostopäivästä, valitsemansa vastaavanpituisen kurssin
suoritukseksi. Tällöin hänen tulee ottaa yhteyttä kurssinjärjestäjään, osoitteeseen info@goodset.fi tai numeroon 040-356 50 71 ja ilmoittaa mahdollisimman pian kurssin peruuntumisesta ja myöhemmin, hyvissä ajoin, milloin ja millä kurssilla aikoo käyttää kyseisen kurssimaksun hyväkseen. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kurssimaksu katsotaan menetetyksi.

Jokainen kurssille ilmoittautunut on itse vastuussa etukäteen varaamistaan hotellihuoneista ja/tai ruokailuista ja niiden peruuttamisista. Mikäli etukäteen tilattuja ruokailuja/hotellihuoneita ei lunasteta, on kurssinjärjestäjällä oikeus laskuttaa varaukset jälkikäteen.


Vaihtoehto 2: Olet ostanut kurssin, jolla ei ole Peruutus- ja vaihtoturvaa


Mikäli kurssille ilmoittautunut on estynyt saapumaan kurssille ja hän on valinnut kurssia
ostaessaan sellaisen kurssin, johon ei sisälly Peruutus- ja vaihtoturvaa, katsotaan kurssimaksu
kokonaan menetetyksi, ellei hän esitä peruuntumisen syyksi kopiota lääkärintodistuksesta.Tällöin hänen tulee ottaa yhteyttä kurssinjärjestäjään, osoitteeseen info@goodset.fi tai numeroon 040-356 50 71 ja ilmoittaa mahdollisimman pian kurssin peruuntumisesta 
ja myöhemmin, hyvissä ajoin, milloin ja millä kurssilla aikoo käyttää kyseisen kurssimaksun hyväkseen. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kurssimaksu katsotaan menetetyksi.

Jokainen kurssille ilmoittautunut on itse vastuussa etukäteen varaamistaan hotellihuoneista ja/tai ruokailuista ja niiden peruuttamisista. Mikäli etukäteen tilattuja ruokailuja/hotellihuoneita ei lunasteta, on kurssinjärjestäjällä oikeus laskuttaa varaukset jälkikäteen. 

 

   ***

Etäkurssit

 

Etäkurssin ostaessasi saat kurssinmateriaalin itsellesi täten etäkursseilla ei ole palautusoikeutta. 

Etäkurssien jako toisille henkilöille on tekijänoikeuslain nojalla ehdottomasti kielletty. 

Materiaalit ovat vain ja ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Kaikki kurssimateriaalit ovat Goodset Oy: n ja Tiina Lindholmin omaisuutta.

Materiaalin jako ja kopiointi millä tahansa keinolla on kielletty.

 

E-kirjat/sähköiset materiaalit

E-kirjoilla eikä sähköisillä materiaaleilla ei ole palautusoikeutta. Hyväksymällä/tekemällä oston luovut palautusoikeudestasi. 

 

Kuluttajan palautusoikeus

Mikäli ostat kuluttajana on sinulla kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä saatuasi Tuotteen (ei koske etäkursseja eikä sähköisiä heti oston jälkeen ladattavia kiroja/materiaaleja). Voit tällöin palauttaa Tuotteen. Tätä ennen sinun tulee kuitenkin ottaa meihin aina yhteyttä saadaksesi vahvistuksen palautuksesta. 

Mikäli haluat varmistaa että saat maksamasi rahat takaisin palautetusta tuotteesta täysimääräisenä on Tuotteen oltava ehdottomasti alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen (jotta voimme myydä tuotteen uudelleen täydellä hinnalla). Mikäli palautetussa lähetyksessä ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 25 % myyntihinnasta vahingonkorvauksena. 

Palautusoikeus ei kuitenkaan koske seuraavia Tuotteita: 

 Tuotteita jotka ovat avattu.

 ***

Tuotteiden toimitusaika

Tuotteet pyritään lähettämään seuraavan arkipäivän aikana. Toimitusaikamme on 2-7 päivää postinkulun nopeudesta riippuen. 

*** 

Tuotteiden hinta

Tuotteiden hinta on se mikä hinnaksi on Kaupassa ilmoitettu, ellei hinnoittelussa ole tapahtunut virhe joka on myös asiakkaalle ilmeinen. 

 Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron sen suuruisena kun on kunkin Tuotteen osalta ilmoitettu. 

 Tuotteiden hintoja voidaan milloin vain muuttaa. Tuotteen hinnaksi tulee kuitenkin se mikä sillä oli ostohetkellä ellei hinnassa ole 7. (a) kohdassa mainittua virhettä. 

***

Maksupalvelutarjoaja

RNPxGRlGWQBAf9i9uQrfMw-paytrail-logo-70x70

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


***
Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Goodset Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välillä. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on
myös maksun saaja.

***

FI_basic_logo_std_blue-black

Laskutus- ja osamaksupalvelu Klarna.

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi ja saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin maksat niitä

 • Maksuaika on aina vähintään 14 vuorokautta

 • Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi

 • Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus*

 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi

Laskutusmaksu on 5 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 7,50 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden. Tämä edellyttää joissain tapauksissa luottotietojen tarkistamista.

 

Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja henkilön tunnistamiseen, asiakasanalyysien ja luottokelpoisuusarviointien tekemiseen sekä markkinointitarkoituksiin. Asiakashallinnollisista syistä, henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona. Lue lisää

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä

 • Kuukausierä on vähintään 9 € tai 1/24 kokonaissummasta

 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttitietojasi

 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa

 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan kerralla

 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle

 • Tilinhoitomaksu on 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lain mukaisesti. Henkilötietoja käytetään henkilön tunnistamiseen, asiakasanalyysien ja luottokelpoisuusarviointien tekemiseen sekä markkinointitarkoituksiin. Asiakashallinnollisista syistä, henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona.

Klarna Tilin käyttöön sovelletaan Klarnan yleisiä ehtoja, jotka löydät täältä.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

***

collector

Laskutus- ja osamaksupalvelu Collector

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 1000€ ostoissa.
Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.
Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.
Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.
Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät http://commerce.collector.se/fi/YKSITYISILLE-/Maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät 

www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf.

***

 joustolasku joustoosamaksu

Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

***

Vastuumme

Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa.

Mikäli jokin Tuotteista ei vastaisi 8. (a) kohdan vaatimuksia vastuumme rajoittuu Tuotteen hintaan ellei voimassaoleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta. 

Missään tapauksessa emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista. 

Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksestä jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä.  

***

Ehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja kun katsomme sen tarpeelliseksi. Kuhunkin yksittäiseen kauppaan sovelletaan kaupantekohetkenä voimassaolleita ehtoja.

***

Riitaisuudet

Pyrimme ensisijaisesti sovittelemaan kaikki Kauppaan ja sen käyttöön liittyvät riitaisuudet. Mikäli sovittelu kuitenkin epäonnistuisi, tulee asiat ratkaista Helsingin käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaan kyseen ollessa hänen kotipaikkansa alioikeudessa.