Customer ratings for Tontut ja muut luonnonhenget 1 Etäkurssina


Have you already had experiences with this product?

We are interested in your opinion! Tell other customers about your experiences and rate this product.
Name
Publicly visible
 
Email *
Is not published

Points *
Assign points.
 
How do you rate this product? *
 
Your experiences with this product
 
How detailed is your rating?

Important information
Your review will only be published here, and helps us to improve the quality of items we offer.
You must not use the review function to publish content that is commercial, political, pornographic, obscene, criminal, libellous or that is otherwise illegal in nature. Copying opinions that have already been published elsewhere is forbidden by law. We reserve the right not to publish reviews. You are entitled to view and correct the data collected about you and to object to it being processed. Please note our information under Privacy policy.
* Required fields
Number of ratings: 17
Average rating: 4.5
Hyvä ja monipuolinen kurssi.
from Eijasofia on 27/04/2020
Kurssi avasi hieman erilaista näkemystä tontuista kuin itselleni on avautunut Tonttujen kanssa puuhaillessa. Arvokasta tietoa myös muista luonnonhengistä ja ÄitiMaan tehtä sekä muun luonnon kuntoutuksesta. Tuhkan käytöstä avautui hyvin monipuolinen maailma. Olin sitä jo aiemminkin käyttänyt puutarhanhoidossa mutta nyt koko suuren tilamme ympäristö on saanut tuhkaa metsää unohtamatta! Kurssi oli todella hyvä, kiitos!
Hyödyllinen opus, mihin voi aina uudelleen palata.
from Eeva Määttä on 27/02/2019
Tontut ja luonnonhenget-kirjassa oli paljon jo tuttua asiaa. Hyvä lukea uudelleen aika ajoin, muistin virkistykseksi ja ottaa mukaan arkeen auttavat ystävät.
Oikein mahtava kurssi
from Pirjo Mylläri on 08/01/2019
Erittäin hyvä kurssi. Asiat on esitetty selkesti, paljon mielenkiintoista tietoa tontuista ja muista luonnonhengistä. Hyviä ohjeita, joita voi ottaa omaan arkeen käyttöön. Tietoa tulee sopiva määrä kerralla omaksuttavaksi.
Mielenkiintoinen ja tiivis. Hyvä.
from Pirkko Rautio on 26/08/2018
Esko JAlksen kirjoissa on kerrottu luonnonhengistä ja tontuista. Tähän kurssiin on tiivistetty Jalkasen kertomat ja lisänä on Tiinan omia kokemuksia ja ohjeita. "Ain laulain työtäs tee..." oli minulle käyttökelpoinen ohje. En tiedä, tuleeko tonttu auttamaan, mutta homma hoituu.
Aivan ihana kurssi!!
from Anonymous on 09/06/2018
Löysin meiltä tonttu pariskunnan ja sain nimetkin selville, ne vain tupsahtivat heti tietoisuuteeni kysyttyäni, olin niin virittynyt ja keskittynyt iloisen ihanaan kurssiin! Näin ihanaa kurssia en ole koskaan aiemmin käynyt! Tontut olivat mukanamme Espanjassakin! ❤ Hymy nousee suupielille heti heitä ajatelessa!
hyvä kurssi ensimmäiseksi kurssiksi
from Anonymous on 22/08/2017
Mielenkiintoinen, avartava ja uusia ajatuksia herättävä kurssi,jossa käsiteltiin luonnonhenkiä erilaisesta näkökulmasta.
from Anonymous on 26/02/2017
Kurssi oli ytimekäs ja hyvin ymmärrettä-
vässä muodossa.Tonttumaailma tuli tutuksi.
Erittäin tärkeä kurssi tälle ajalle ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi ja suojelemiseksi.
from Anonymous on 12/02/2017
Aluksi oli tuttua tietoa Esko Jalkasen kokemuksista, mutta se oli varmaan tarpeeseen, että saatiin loogisesti etenevä kiinnostava kokonaisuus. Hyvä, kun oli toimintaohjeita, miten voi itsekin auttaa. Myös tuhkan käytöstä selkeästi ohjeita. Hyvä tietopaketti. Ajatuksia ja asenteita luontoa ja luonnonhenkiä kohtaan suojelevaksi muokkaava.
Lisää iloa ja avoimuutta elämään
from Anonymous on 11/02/2017
Hyvin toteutettu etäkurssi. Harjoitusten myötä auttaa pitämään pilkettä silmissä ja taianomaista iloa arjen hetkissä - joka ikinen päivä. Jatkoa odotan!
Mielenkiintoinen, jään odottamaan tuloksia!
from Anonymous on 23/01/2017
Olen huomannut kun olen mökilläni, keskellä lähes aarniometsää, että jotakin siellä on ,jotakin taianomaista ja rauhoittavaa. Toivon että jonakin päivänä pääsisin yhteyteen siellä asuvien tonttujen ja muiden luonnon asukkaiden kanssa, odotan kesää jo malttamattona.
Tuo paljon iloa. Tontut voivat olla elämässämme myös muulloinkin kuin jouluna.
from Anonymous on 20/12/2016
Ajatuksia ja asenteita muokkaava tuote.
from Anonymous on 28/11/2016
Mielenkiintoinen, opettavainen ja hauska
from Anonymous on 31/08/2016
Selkeä, hyvin johdonmukainen ja mielenkiintoinen kurssi. Tonttuasukkaita on nyt kanssani ja odotan kovasti yhteistyömme jatkuvan ja kehittyvän. Kurssin avulla pyrin enemmän ymmärtämään luonnon toimintaa ja auttamaan yhä enemmän luonnonhenkien hyvinvointia. Hyvä tuote.
Selkeä ja sopivan kokoista tekstiä.
from Anonymous on 15/08/2016
Mielenkiintoinen sain vastauksia "hakemiini" kysymyksiin. Toivon että saan tonttukavereita ja että näkisin vielä joskus luonnon henkiäkin.
Erittäin mielenkiintoinen kurssi!
from Anonymous on 14/08/2016
Olen pitkään ollut kiinnostunut luonnonhengistä. Kurssilla opin uutta ja tiedonjanoni kasvoi entisestään, nyt kaipaan lisätietoa kaikesta lukemastani ja haluaisin päästä entistä syvemmälle luonnonhenkien maailmaan.
Paljon uutta tietoa
from Anonymous on 09/08/2016
Etäkurssi sisälsi paljon uutta tietoa aiheesta ja antoi miettimistä. Tästä aiheesta ei juuri kirjallista materiaalia löydä mistään. Hyvä, että sai tarkkoja ohjeita, miten tonttujen kanssa toimitaan.
Tosi mielenkiintoinen ja selkeä
from Anonymous on 09/08/2016
Hyvä! Mielenkiintoinen ja toivon kurssin tuovan minut tekemisiin tonttujen kanssa. Toki yksi ystävä-tonttu jo löytyykin, mutta silti odotan kurssista olevan paljon iloa jatkossa. Kurssilla oli paljon suoria ohjeita toimintaa varten.

All incoming ratings are posted by actual shop visitors / webshop customers and their content is checked by the operator by means of a visual inspection.