Customer ratings for Uusi ajatus löytyy metsästä


Have you already had experiences with this product?

We are interested in your opinion! Tell other customers about your experiences and rate this product.
Name
Publicly visible
 
Email *
Is not published

Points *
Assign points.
 
How do you rate this product? *
 
Your experiences with this product
 
How detailed is your rating?

Important information
Your review will only be published here, and helps us to improve the quality of items we offer.
You must not use the review function to publish content that is commercial, political, pornographic, obscene, criminal, libellous or that is otherwise illegal in nature. Copying opinions that have already been published elsewhere is forbidden by law. We reserve the right not to publish reviews. You are entitled to view and correct the data collected about you and to object to it being processed. Please note our information under Privacy policy.
* Required fields
Number of ratings: 40
Average rating: 4.8
Erittäin hyvä ja mielenkiintoinen opas aloittelijalle.
from Irja Vajamaa on 08/10/2021
Hyvää luontotietoutta ja varvun käytön opettelua. Selkeästi kirjoitettu ja kuvitettu. Helppo harjoitella varvun käyttöä ohjeiden mukaan. Kirjaa tulee luettua uudestaan ja uudestaan. Kiitos !
*****
from Seija on 02/09/2021
Suurenmoinen kirja, selkeästi kirjoitettu ja kuvattu. Elämää rikastuttava kirja, erityisesti luonnossa liikkuessa ja ylipäänsä elämässä. Arvokasta tietoa ja oheistusta! Ihana seuralainen. Kiitos, Tiina!
Ihana kirja
from Ira on 29/07/2021
Meidän on tärkeää oppia takaisin luontoyhteyteen ja tämä kirja on loistava tietopaketti luonnon ymmärtämiseen. Kiitos tästä
Todella hyvä lähestymistapa luonnon tarjoamiin mahdollisuuksiin, joita en ole tordostanut
from Olli on 22/07/2021
Olen pikkuhiljaa opetellut ja oppinutkin aktiivisen harjoittelun myötä varpujen käyttöä. Olen vielä noviisi.
Mielenkiintoineb
from Tuula Kjerrman on 18/06/2021
Uutta ja hyödyllistä tietoa. Pyrin käyttämään ohjeita
arjessa.
Mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä
from Raija Laine on 11/06/2021
Kirja oli sanoitettu hieman toisin kuin ko. alan muut kirjat, mutta kun tähän pääsi kiinni, lukeminen oli helppoa ja ymmärrettävää. Ajatuksia herättävä kirja!
Lahjaksikin mitä loistavin
from Anonymous on 02/06/2021
Ostin kirjan lahjaksi henkilölle jolle jäin kiitollisuuden velkaa. Lisäksi paketiin tilasin Kirkkaan Tetraedrin ja kuntoutukset intuition mukaan. "Puntit ovat tasan", niin koen ja Kaikkea Hyvää lahjan saajalle pitkälle hänen elämänmatkaansa.
Erinomaisen hyvä ja valaiseva
from Pirkko Rautio on 02/05/2021
nautinnollinen lukukokemus joka kerta. Viisautta ja voimaa.
Erittäin hyvä opas aloittelijalle.
from Sini on 21/04/2021
Selkeät ja helpot ohjeet auttamistyöstä kiinnostuneelle. Kirja tuntui henkilökohtaiselta, kun kirjoittaja tavallaan siunasi lukijan tehtävään. Minulle tärkeä kirja!
Vuoden kirja
from Seppo Virtanen on 05/04/2021
Esko Jalkasen opit yksissä kansissa: Tässä on luettavaa
loppuiäksi. Suosittelen kaikille henkisen tien kulkijoille.
Selkeä, kiinnostava, hyvät yhteenvedot kappaleiden lopussa..
from Anna-Maija Ylönen on 29/03/2021
Olen käynyt varmaan yli 10 kurssia ja kirjan asiat ovat tuttuja, mutta silti se vei mukanaan ja ei olisi millään malttanut lopettaa lukemista, ja olen tehnyt kappaleiden lopussa olevia harjotteita suunnilleen kaikkia..vielä on kirja vähän kesken, mutta uskon että palaan kirjan pariin monta kertaa, tiivis paketti! KIITOS!
Selkeä,hyvin luettava
from Tintti on 07/03/2021
Hyvä ja selkeä kirja kaikiĺe alasta kiinnostuneille.
from Seppo Lehesaari on 06/03/2021
Erikoisin kirja, mitä olen koskaan lukenut
from Soile Pietikäinen on 05/03/2021
Kun näin mainoksen tästä kirjasta, rintakehästä tuli valtava riemun kiljahdus. Selasin ensin kirjaa ja kun olen lukenut mnäitä Eskon pikku kirjoja -voi on niin paljon tuttuja asioita .Mutta kun luin kirjaa, piti lukea useanpaan kertaan,Kirjan luettuani oli niin pyhä tunnelma, istuin kauan hiljaa - olin aivan kuin ensimmäisen kerran eläissäni olisi minut kohotettu ,vaikka istuin tukevasti sohvalla, Uusi aika on koittanut. Tuhannet Kiitokset Tiinalle ja Avustajille. On meillä ihmeellinen Tiina Avustajineen
Avartava
from Anneli on 03/03/2021
Kirja sanoitti monia kokemuksia ja antoi loogisia selityksiä monille asioille. Tilasin kirja talvella pakkasen aikaan ja vein heti kaiken pakastimen sisällön ulos pakkaseen...bio energisoitumaan ja samalla pesin pakastimen.
Erittäin hyödyllinen ja selkeä kirja!
10 pistettä
from elise järvinen on 24/02/2021
erittäin valoisa ja voimaannuttava kirja, helppolukuinen
ja tämän päivän ihmisille helpommin omaksuttava kuin vahat tietosanakirjat
Loistava opas terveempään elämään
from Saara Kaarela on 23/02/2021
helppo lukuinen, selkeä ja todella hyvä tieto paketti. sai innostumaan tutkimaan säteilykenttiä ja olen poistanut haitallisia g-linjoja muidenkin kotoa kuin meiltä. tuhkavedessä pestään kasvikset ja salaatit, maistuvat oikeasti paremmilta. jokaisen pitäisi lukea tämä kirja, antaa vastauksia moniin vaivoihin
Erinomainen!
from Kamu on 20/02/2021
Ihmeiden aika ei ole ohi!
Hyvä teos, jota aion suositella uusille ystävillenikin.
from Pirkko-Liisa Kokkala on 17/02/2021
Miellyttävä lukea, hyvä nidos/ei purkaudu. Teksti etenee johdonmukaisesti ja kiinnostavasti. Pidän käytetystä tyylistä. Esko-filosofian uusia ajatuksia en tosin löytänyt niin paljon kuin kirjan nimi antoi ymmärtää, vaan pitkälti kursseilla jo esitettyä tietoa. Voisin suositella tätä ystävilleni parempana aloituskirjana kuin sitä 4 kirjan sarjaa.
Mukava ja helppolukuinen kirja, taisin ahmia sen nopeasti. Oma kirja siitä mukava että voi aina lukea uudestaan kun haluaa. Hyvää tietoa. Suosittelen jokaiselle luettavaksi! Kiitos Tiina!
from Birgitta Lind on 16/02/2021
Helppolukuinen pikaopas
from Johanna on 02/02/2021
Helposti ymmärrettävä ja maanläheisesti kirjoitettu.
Harjoituksia on helppo tehdä vaikka ei olisi perehtynyt lainkaan Jalkasen toimintaan.
Päivittäiseen käyttöön sopivia tehtäviä.
Selkeästi ja mielenkiintoisesti kirjoitettu
from Uusi ajatus löytyy metsästä on 01/02/2021
Lukukokemus oli hyvin intensiivinen. Vaikka asiat olivat minulle jo entuudestaan tuttuja, koska olen aikoinaan käynyt kursseja jo Esko Jalkasen vielä eläessä, kertaus oli miellyttävää ja voimaannuttavaa
Aivan huippukirja!
from Seija Mörsky on 26/01/2021
Nyt on paljon kursseillakin ammennettua tietoa yksissä kansissa, mistä ne on helppo poimia tarvittaessa. Taattua Tiinan ulosantia jota on helppo lukea. Kerran läpi luettu ja monasti jo haettu tietoa jälkeenpäinkin. Jos nyt harkitsee hankkiiko kirjan, suosittelen, vaikka asiat ei entuudestaan olisikaan tuttuja. Herättää ajatuksia ja auttaa ymmärtämään" näkymätöntäkin" luontoa.
Iloa ja nerokkaita kiteytyksiä aihepiiriin asioista!
from Kiitollinen lukija polulta on 23/01/2021
Kirjailija ja Opettaja tuo hyvin nerokkailla kiteytyksillä tiedoksi laajoja asiakokonaisuuksia, ihmisen normaalin aistikokemusten ulkopuolelta.
Mukaansa tempaavasti ja ilolla, opettaja suo lukijalle mahdollisuuden harjoitella käytännön tasolla avunvälitystä eri luonnonkunnille. Opetus on kaikin tavoin kannustavaa ja helposti omaksuttavaa.
Sopii :
-Huolimatta siitä että,Tiina LIndholmin ja Esko Jalkasen muut teokset olisivatkin jo tuttuja.
-Ensi teokseksi luonnonkuntien ja yliaistillisten tietojen kartuttamiseen.
-Nerokkaiden kiteytysten johdosta, mitä sopivin myös eril.lukivaikeusen vuoksi "kirjoja karttaville."
-Uutta ajatusta ja iloa esim.toipilaille.
-"Kompassia" etsivälle tai sitä kaipaavalle.
-Avunvälittäjille polun alkuun tai pidempään matkanneille.
-Sijoitettavaksi niin että, siihen on helppo tarttua yhä uudelleen, mm.ilon-ja uusien oivallusten tuojaksi.
joka tietoa haluaa..sen hän myös löytää tästä pikaoppaasta.Kyllä meillä osataan..
from Juha Lassila on 21/01/2021
Mielenkiintoisia asioitaTiina taas kertoilee osuvasti...Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt.
Ainutlaatuinen koko maapallolla
from Soile Pietikäinen on 13/01/2021
Kun näin mainoksen kirjasta, sydämmestä purkautui oikea riemun kiljahdus mitä en ole koskaan ennen kokenut. Kun kirja tuli, voi tässä on niin paljon tuttua.mutta kun uppoidun lukemaan täytyi monta kohtaa lukea uudestaan. En ole koskaan ennen kokenut samanlaista tunnetta kuin korkeammat voimat kannattelisivat minua ja oli sellainen pyhä tunne. Ajattelin ,nyt vois kokeilla kävellä vetten päällä. Jos elämässä aikoo lukea vain yhden kirjan tämä riittää.Suosittelen tätä kirjaa kouluihin oppikirjaksi. Kirjalla saadaan apua maapallolle vaikea löytää oikeita sanoja kun on näin aninutlaatuinen kirja maapallolla. Suurkiitokset Tiinalle Avustajille
Oiva lukupaketti
from Liisa on 11/01/2021
Aina jotain uutta ja hyödyllistä tietoa. Kirjaa voi lukea mistä kohtaa milloinkin haluaa. Vanhat tiedot tarkentuu ja jää mieleen paremmin. Suosittelen.
Kirja.
from Timo Lampi on 11/01/2021
Meinasin ensin että kirja olisi täysin turha ostos, mutta jos ei jaksa aina valkoista kirjaa mukanaan kantaa, on tämä hyvä ottaa mukaan reissuille.

Toimitus oli todella nopea, kuten aina tuppaa olemaan, joten kiitos siitä!!
*****
from Pirkko-Liisa Vuori on 11/01/2021
Aivan ihana kirja. Ymmärrettävä, selkeä, kaunis, ytimekäs teksti. Tosi monipuolinen ja kattava. Erittäin kaunis ulkoasu. Sivujen kauneuteen panostettu todella, erilaisia yksityiskohtia, tuli hyvä mieli sydämellä panostuksesta. Viiva sivunumeroinnissa viehätti jostain kumman syystä.
Hyvä, asiallinen
from Kirsti Juurikkamäki on 31/12/2020
Kirja on hyvännäköinen jo kannesta, väritys hyvä ja lämmin ja kovakantinen, jämäkkä. Sisältö hyvin selkeä, osittain vanhaa Eskoa mutta hyvällä tavalla. Tuli mieleen että eipä taida aloittelija paljon muuta tarvita, minulla on kaikki Eskon isot ja pienet kirjat kun tulisi vain luettua ja toteutettua. En ole kirjaa tarkkaan lukenut mutta todennäköisesti otan siitä kaikki tiedot mitä tarvitsen. Korostan vielä että kirja on hyvä nykykirjaksi.
Loistava kirja
from Tiina S on 29/12/2020
Uskomaton määrä tietoa, neuvoja ja ohjeita yksissä kansissa! Kirjan takana näppärä hakemisto avainasioihin. Kävi mielessä, että olisi tämä maailma toisenlainen, jos "Uusi ajatus löytyy metsästä" - kirja kuuluisi peruskoulun opintosuunnitelmaan :)
Ihana
from Heli-Liliah on 25/12/2020
Pelkästään jo kirjan kansi on aivan ihastuttava! Sisältö viisasta energiaa.
Erittäin hyvä ja käytännönläheinen kirja.
from Keijo Happonen on 22/12/2020
Tämä kirja avasi minulle uuden maailman. Olen siitä jotakin ennen tiennyt, mutta ei näin paljoa. Osaa kirjan asioista olen kokeillut, mutta en kaikkea. Kiitos tästä kirjasta.
Hyvä 10 pistettä
from Helka Puustinen on 21/12/2020
En ole vielä kaikkea lukenut mutta pohdittavaa ja opiskelua riittää kiitos !
*****
from marjatta on 21/12/2020
hieno kirja
Kiitos kirjasta.
from Anja Kirjonen on 21/12/2020
Täyttä asiaa mielenkiintoisesti kerrottuna. Suosittelen jokaiselle Eskolaiselle.
Ajankohtaisia asioita opetetaan kaikille jotka ovat kiiunnostuneita lukemaan kirjan.
from Leena Komsi on 21/12/2020
Selkeästin asiat kirjoitettu.
Mielenkiintoista, uusia ajatuksia herättävä kurssi!
from Terttu Nurminen on 21/12/2020
upeaa luettavaa
Hyvä ja kattava kirja Eskon ja Tiinan opeista
from Ulla Kauppinen on 21/12/2020
Olen lukenut kirjan kerran. Siihen voi palata uudelleen ja uudelleen. Hyvä lahja myös "luonnon polkuja" aloittavalle kulkijalle.
Edullinen myös, mikä on hyvä asia.
hyvä opas monipuolinen
from marja-leena näre on 21/12/2020
erittäin mielenkiintoinen